Двадесет и три годишен банков служител на име Конър Стърджън е

...
Двадесет и три годишен банков служител на име Конър Стърджън е
Коментари Харесай

Стрелецът от Кентъки е излъчвал на живо нападението

Двадесет и три годишен банков чиновник на име Конър Стърджън е бил стрелецът, който с автоматизирано оръжие откри огън на работното си място в банков клон в град Луисвил, в щата Кентъки, и умъртви четирима души, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на данни на локалната полиция.


Мъжът е излъчвал онлайн в интернет закононарушението си. Нападателят бе убит в последвала престрелка с полицията, пристигнала на място.  Сред жертвите е и непосредствен другар на губернатора на щата Анди Бишър.


При нападението в клона на банка " Олд нешънъл " бяха ранени девет души, измежду които и двама служители на реда. Един от тях е бил прострелян в главата. Той е опериран и е в сериозно положение.

Засега се води следствие за претекстовете за нападението. Според локални медии обаче стрелецът получил съобщение, че ще бъде уволнен и оставил писмо до околните си, че има желание да открие огън в банковия клон.


Това е 15-ата всеобща пукотевица в Съединени американски щати за годината. Тя стана две седмици, откакто някогашен възпитаник умъртви три деца и трима възрастни в християнско начално учебно заведение в Нешвил в щата Тенеси. В тази пукотевица тогава починаха още веднъж другари на локалния губернатор.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР